Aşağıyavşan Ortaokulu

Vizyon: Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracakbireyler yetiştirmek.

Misyon: Biz; Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 14.50
Isınma: Kaloriferli
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okulumuza öğretmen servisleriyle ulaşım sağlanmaktadır
Sportif Etkinlikler: FUTBOL TURNUVASI , VOLEYBOL TURNUVASI , MASA TENİSİ TURNUVALARI DÜZENLENMEKTEDİR.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ayavsanoo.meb.k12.tr

Adres - YAVŞAN KÖYÜ YAVŞAN KÜME EVLERİ AŞAĞI YAVŞAN ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 105 İDİL / ŞIRNAK

Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - 70 haneli köyümüzün 10 haneli Doğancık mezrası ile yağmurca köyünden okulumuza taşımalı öğrenciler gelmektedir.

Ulaşım Tarihi İpek Yolu´na 1,5 km uzaklıkta olup ulaşım sorun olmamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 89 km İlçe merkezine 30 km Öğretmenlerimiz okul servisiyle İdilden gidiş dönüş yapmakta olup, ulaşım konusunda sorun yaşamamaktadırlar.